Nieuwe website?

Ben jij toe aan een nieuwe website? Of wil je graag je huidige site aanpassen maar vind je dit lastig?

Laat ons jou helpen om samen naar jouw website te kijken wat er verandert kan worden zodat hij weer past bij de uitstraling die jij graag wilt.

banner MC site (4)

Wat is belangrijk aan een website?

Jouw bedrijf, jouw website!

Wat straalt jouw bedrijf uit? Zoals klanten jouw bedrijf in werkelijkheid zien, zo moet de sfeer van je website ook zijn. Het kleurgebruik, thema en visie moeten in balans zijn.

Wat is je doel? Wil je direct iets verkopen of wil je graag dat je site alleen informatie geeft? Is je wens nieuwe klanten aantrekken of wil je juist meer contacten met je bestaande klanten?

Wij ondersteunen je graag met het bepalen voor de juiste WordPress website, voor jouw bedrijf.  De 3 belangrijkste tips zijn:

website home mc

Home pagina

Deze pagina geeft als eerste je bedrijf weer. Geef nuttige en overzichtelijke informatie en laat iemand als het ware over de eerste drempel van je winkel stappen. Wat biedt je aan, welke sfeer voelt de klant en wil jij graag uitstralen?

nieuwsbrief

Overzicht

Houdt je website overzichtelijk. Biedt niet te veel informatie aan maar houdt de teksten en pagina's kort en bondig. Wil je graag meer vertellen, plaats die teksten in een blog en ga daar dieper op het onderwerp in. Zorg voor structuur en zodat de bezoeker gemakkelijk de weg weet te vinden. 

seo

Vindbaarheid van je website

Als je een perfect uitziende website hebt gerealiseerd is het wel belangrijk dat deze website ook gevonden wordt door je huidige en je potentiële klanten. Een goed geschreven en gebouwde website zal eerder opgepakt worden door google dan een concurrerende website waarin dit vergeten is. 

Flowchart Website

Om goed te bepalen wat voor soort WordPress site jij wilt en met welke pagina's en elementen maken wij graag gebruik van een flowchart.

Deze routekaart geeft goed weer hoe jouw site eruit moet zien en wat jij belangrijk vindt om terug te laten komen.

Hierin komt eigenlijk je gehele website te staan hoe jij hem graag wilt hebben. Alleen nog zonder teksten en beelden.

Flowchart

De werkwijze van Marketing Connects

 

 

trainer2.jpg

Kennis maken

Je kan maar één keer een eerste indruk maken! Elkaar leren kennen en aanvoelen is heel belangrijk. Dat begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

 

 

Plan van aanpak

Met de informatie schrijf ik een plan van aanpak. Hierin wordt duidelijk de punten beschreven waarin Marketing Connects jou gaat ondersteunen. 

 

Controle en implementatie

Uiteraard wordt er gedurende het proces regelmatig gecommuniceerd en met elkaar afgestemd of we op de juiste weg zijn. Na de laatste controle gaat uiteindelijk de hele wereld jouw content zien.

Jouw wensen

Wat zijn jouw wensen, waar loop je op dit moment met je site tegenaan? Wat wil je graag bereiken met je website en uitstralen? 

Hoe meer informatie wij verzamelen, hoe makkelijker wij je kunnen helpen. Je hoeft niet gelijk een gehele nieuwe site, wij kunnen ook eerst samen kijken of je huidige site aangepast of geoptimaliseerd kan worden. 

Aan de slag

Zijn de plannen van beide kanten helder? Dan worden de mouwen opgestroopt en gaan wij aan de slag. Elk bedrijf heeft zijn eigen look&feel en strategie. Dat maakt jouw onderneming anders dan je (con)collega's en dat wil je ook uitstralen! 

Analyse en onderhoud

Jouw website is af! Of het nu gaat om een hele nieuwe website of een aanpassing van je huidige website elk project wordt met zorg uitgevoerd. Online marketing is niet statisch en altijd in beweging. Analyses zijn daarom belangrijk om te kijken wat er aangepast moet worden om succesvol te worden en te blijven!