Webshop

Door de corona werden er noodgedwongen heel veel webshops opgezet. Maar een webshop doe je er niet even bij. Vaak wordt het onderschat hoeveel tijd en energie het je kost om nieuwe producten op de webshop te plaatsen, aanbiedingen te creëren etc.

Wij creëren een WooCommerce webshop die gecombineerd wordt met jouw WordPress website.

Jij bepaalt welke items je er wel en niet op wilt hebben.

webshop

Voorbereidingen webshop

Jouw bedrijf, jouw webshop!

Wat straalt jouw winkel uit? Welke sfeer heb je en welke klanten? Zoals klanten jouw bedrijf in werkelijk zien, zo moet de sfeer van je webshop ook zijn. Zelfde kleurgebruik, zelfde sfeer, zelfde visie.

Wat is je doel? Wil je alle artikelen die je in je winkel hebt aanbieden of wil je een selectie maken? Mogen alle artikelen online verkocht worden?

Ik help je graag met het bepalen voor de juiste WooCommerse webshop, voor jouw bedrijf.  De 3 belangrijkste tips zijn:

productfotografie

Product fotografie

Zonder foto's geen webshop! Maar nog belangrijker zijn de juiste foto's, formaten, bestanden etc. De meeste merken geven jou de juiste foto's maar kijk goed of deze qua uitlijnen en kwaliteit goed genoeg zijn voor jouw shop. 

tekst

Teksten

Zorg dat je alle teksten digitaal hebt. Zorg ook voor een korte en lange omschrijving, juiste prijs, referentie code etc. Als je dit document goed hebt voorbereid scheelt dit heel veel tijd met het vullen van je webshop. 

categorie

Overzicht

In een kledingwinkel vind jij het toch ook fijn als alles er netjes en gesorteerd uitziet? Creëer dit ook met je eigen webshop. Maak categorieën of zoekfuncties aan zodat de koper gemakkelijker kan zoeken en ook daadwerkelijk tot een aankoop over gaat.