Over Marketing Connects

Wie zijn wij en wat is onze werkwijze?

Wie zijn wij?

Marketing Connects is opgericht door Sabine van Hoven. Als Marketing en Brand Manager heeft zij al vele merken en bedrijven ondersteund en vele successen behaald. Inmiddels werkt Marketing Connects samen met verschillende experts.  

Onze Visie

Onze visie is om ondernemers te laten groeien door meer professionaliteit en zichtbaarheid. Door middel van korte lijnen en advies op maat, streven we naar meer klanten en meer omzet door het inzetten van online marketing en communicatie. 

Wat doen wij?

Wij ontwikkelen een marketing strategie voor verschillende online marketing kanalen. Zoals Social media, websites, webshops en e-mailmarketing.  Verder adviseren wij graag op marketing gebied hoe jouw bedrijf qua naamsbekendheid en klanten kan groeien. 

Onze werkwijze

Ontwerp zonder titel (3)

Kennis maken

Je kan maar 1 keer een eerste indruk maken! Elkaar leren kennen is belangrijk om de juiste visie te bepalen. Dit begint met een kennismakingsgesprek. 

doel

Wensen

Wat zijn je wensen, wat zijn je uitdagingen, wat wil je graag bereiken en wanneer? Met concrete doelstellingen kan ik je de juiste adviezen geven.

plan

Plan van aanpak

Met de informatie schrijf ik een plan van aanpak.  Welke online marketingmiddelen kunnen we het beste inzetten, hoe gaan we dit verwezenlijken en welk resultaat levert dit op?

aan de slag

Aan de slag

Zijn de plannen van beide kanten helder? Dan worden de mouwen opgestroopt en ga ik aan de slag. Elk bedrijf heeft zijn eigen look&feel en strategie. Dat maakt jouw onderneming anders dan je collega's en dat wil je ook uitstralen! 

check

Controle en implementatie

Uiteraard wordt er gedurende het proces regelmatig gecommuniceerd en met elkaar afgestemd of we op de juiste weg zijn. Na de laatste controle gaat uiteindelijk de hele wereld jouw content zien. 

analyse

Analyse en onderhoud

Jouw project is af! Of het nu gaat om een social post, nieuwsbrief of compleet nieuwe website elk project wordt met zorg uitgevoerd. Online marketing is niet statisch en altijd in beweging. Regelmatige analyses zijn daarom belangrijk om te kijken wat er aangepast moet worden om succesvol te worden en te blijven.

Waarom kiezen voor MC?

Houd jij van duidelijke en eerlijke communicatie?

Durf jij mee te gaan op een avontuurlijke reis in de online marketing wereld?

Laat ons jou ondersteunen zodat jij weer meer tijd creëert om verder te ondernemen. Dan brengen we samen je bedrijf verder naar het resultaat wat jij voor ogen hebt!

Wil jij graag een project met ons starten?

Graag maken wij een telefonische afspraak om jouw wensen en uitdagingen te bespreken.  Vanuit dit gesprek maken wij een plan van aanpak om jouw onderneming te ondersteunen.